Carte - L'Osmose

Go to content

Main menu:











.




 
The Chef offers you:

 
THE PLEASURE MENU OF ONE HOUR AT 22 €

(served at lunch from tuesday to friday, excluding public holidays)

Entry + Flat
 
Or Dish + Dessert
 
According to the map of the moment

 
THE ANTOINE MENU AT 32 €
 
(only for lunch, from tuesday to friday and excluding public holidays)

 
The menu changes weekly


 
THE MENU FAVORITE AT À 44


Kiwhuitre
Huitre Tabouriech & Textures de Kiwi
----------------------
Maigre aux Agrumes
Maigre Sauvage mariné aux Agrumes, Litchi et Framboise
----------------------
Porc cubique
Poitrine de Porc fermier Alsacien cuit 48h au four, Pickels de Pomme de terre & Oignons
Crème épaisse à la Moutarde à l'Ancienne
----------------------
Mont Blanc
Marron & Eglantine

 
Wine and Food Agreement Supplement 28 €
 
It includes a glass of wine for each dish (excluding dessert), water and coffee.



THE MENU FAVORITE AT À 58


Kiwhuitre
Huitre Tabouriech & Textures de Kiwi
----------------------
Maigre aux Agrumes
Maigre Sauvage mariné aux Agrumes, Litchi et Framboise
----------------------
Porc cubique
Poitrine de Porc fermier Alsacien cuit 48h au four, Pickels de Pomme de terre & Oignons
Crème épaisse à la Moutarde à l'Ancienne
----------------------
Sélection de Fromages Affinés
----------------------
Mont Blanc
Marron & Eglantine
 
 
Supplement Food and Wine 36 €
 
 
It includes a glass of wine for each dish (excluding dessert), water and coffee.
 
 
All our dishes being made minute,
 they ask for patience to reach Pleasure.
 
 
Any changes to the menu will be charged € 6 extra


 
THE INSPIRATION OF THE CHIEF
 
 
According to the seasons, Producers or his favorites,
the Chef offers his dishes according to his Inspiration of the moment.
Let yourself be tempted by the journey and the discovery.
.
Menus served only in the evening.

 
 
THE INSPIRATION MENU IN 6 SERVICES AT 70 €

Escargot d'Alsace et Champignons de Paris
Cromesquis d'Escargot à la chapelure de Persil et mousseline d'Ail
----------------------
Thon Mimosa
Thon sauvage de l'Océan Indien mariné au Soja, Miel, Sésame
& Jaune d'Oeuf de Caille Parfait, le Blanc en Mayonnaise au Wasabi
----------------------
Queue de Langoustine et Boeuf
Queue de Langoustine frit au riz soufflé, Raviole de Queue de Boeuf
& Velouté de Langoustine
----------------------
Cabillaud de Norvège
Cabillaud Sauvage de Norvège sur lit de Pommes de Terre Ratte  écrasées au Pamplemousse
Emulsion de Lait de Noix de Coco & Citron Caviar
----------------------
Volaille des Dombes de la Maison Mérial
Le filet farci aux Girolles et Epinard poché dans un Pot Aromatique,
Mousseline de Céleri au Safran d'Alsace & Sifflets de Poireaux
----------------------
L'ananas Victoria
Différentes textures d'Ananas et d'Avocat
 
Wine and Food Agreement Supplement 44 €
 
 

 
THE INSPIRATION MENU IN 7 SERVICES At 85 €

Escargot d'Alsace et Champignons de Paris
Cromesquis d'Escargot à la chapelure de Persil et mousseline d'Ail
----------------------
Thon Mimosa
Thon sauvage de l'Océan Indien mariné au Soja, Miel, Sésame
& Jaune d'Oeuf de Caille Parfait, le Blanc en Mayonnaise au Wasabi
----------------------
Queue de Langoustine et Boeuf
Queue de Langoustine frit au riz soufflé, Raviole de Queue de Boeuf
& Velouté de Langoustine
----------------------
Cabillaud de Norvège
Cabillaud Sauvage de Norvège sur lit de Pommes de Terre Ratte  écrasées au Pamplemousse
Emulsion de Lait de Noix de Coco & Citron Caviar
----------------------
Volaille des Dombes de la Maison Mérial
Le filet farci aux Girolles et Epinard poché dans un Pot Aromatique,
Mousseline de Céleri au Safran d'Alsace & Sifflets de Poireaux
----------------------
La Sélection de Fromage affiné
----------------------

L'ananas Victoria
Différentes textures d'Ananas et d'Avocat
 
Wine and Food Agreement Supplement 54 €



 
Menus in 6 or 7 services, are offered by whole table
The Food and Wine Agreement includes a glass of wine for each dish (excluding dessert), water and coffee.
 
 
All our dishes being made minute,
they ask for patience to reach Pleasure.
 
Allergenic products: lactose (cream butter milk), egg, wheat flour, cornmeal,
nut, hazelnut, almond, seafood, shellfish, fish


All our dishes being made minute, they require patience to achieve Pleasure. If your time is in a hurry, do not hesitate to let us know from the beginning of the service, we will adapt your choice to your availability.

All our dishes (excluding ice cream and sorbets) are homemade, with a special focus on local producers and organic products.
The Chef does not hesitate to move to regional producers to control the quality of products.
Allergenic products: lactose, egg, wheat flour, sesame, lean, langoustine.


Any changes to the menu will be charged € 6 extra

RECEIVE EACH MONTH OUR NEW CARD :
© 2017 Agence GOCOM - Mentions légales
ADRESS :

18 rue du Général Gouraud
(entrance by Gail Avenue)
67210 OBERNAI


HOURS

Tuesday to saturday :
12h to 14h & 19h to 21h
Reservations : 03 88 99 38 89
Back to content | Back to main menu