Carte - L'Osmose

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The Chef offers you:

 
THE PLEASURE MENU OF ONE HOUR AT 22 €

(served at lunch from tuesday to friday, excluding public holidays)

Entry + Flat
 
Or Dish + Dessert
 
According to the map of the moment

 
THE ANTOINE MENU AT 32 €
 
(only for lunch, from tuesday to friday and excluding public holidays)

 
The menu changes weekly


 
THE MENU FAVORITE AT À 46

Le Maquereau au Café
Maquereau Mariné au Café, et Brulé à la Flamme & Espuma de Pomme de Terre
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L’Oignon Déstructuré
Velouté d'Oignons, Oignons Frits, Oignons Cebette, Dentelle d'Oignons
& Huile d'Oignon Fluorescente
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Le Pigeonneau d’Anjou & Cèpes des Vosges
Pigeonneau cuit à Basse Température, Crumble de Chocolat, Cèpes des Vosges
& Figue rôtie, Jus tranché à l'Huile de Noisette
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Le Nuage Mangue Coco
Bavarois Mangue, Insert Mangue Passion, Copeau & Gel de Noix de Coco


Supplement Food and Wine Agreement or Food and Drink Agreement 24 €
3 glasses of 12 cl wines


THE MENU FAVORITE AT À 58


Le Maquereau au Café
Maquereau Mariné au Café, et Brulé à la Flamme & Espuma de Pomme de Terre
--------------------------------
L’Oignon Déstructuré
Velouté d'Oignons, Oignons Frits, Oignons Cebette, Dentelle d'Oignons
& Huile d'Oignon Fluorescente
--------------------------------
Le Ris de Veau
Ris de Veau laqué, Salade de Poire au Vieux Comté & Menthe
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Le Pigeonneau d’Anjou & Cèpes des Vosges
Pigeonneau cuit à Basse Température, Crumble de Chocolat, Cèpes des Vosges
& Figue rôtie, Jus tranché à l'Huile de Noisette
--------------------------------
Le Nuage Mangue Coco
Bavarois Mangue, Insert Mangue Passion, Copeau & Gel de Noix de Coco
 
 
Supplement Food and Wine Agreement or Food and Drink Agreement 32 €
4 glasses of 8 cl wines
 
 
All our dishes being made minute,
 they ask for patience to reach Pleasure.
 
 
Any changes to the menu will be charged € 6 extra


 
THE INSPIRATION OF THE CHIEF
 
 
According to the seasons, Producers or his favorites,
the Chef offers his dishes according to his Inspiration of the moment.
Let yourself be tempted by the journey and the discovery.
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Menus served only in the evening.

 
INSPIRATION MENU IN 6 SERVICES AT 72

Escargot d’Alsace & Œuf de Caille Parfait
Cromesquis d'Escargot, Jaune d’Œuf de Caille Parfait, Sponge Cake au Persil,
Purée d'Ail, Noix & Crumble au Cacao
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Espadon aux Saveurs des Iles
Espadon cuit à la Flamme, Noix de Coco & Déclinaison de Pamplemousse
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Saint Jacques de l’Etang de Thau
Saint Jacques Poêlée, Mousseline de Panais au Chocolat Blanc & Bâton de Salsifis.
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Flétan Blanc Sauvage, Lard de Colonnata & Anguille fumée
Flétan rôti, Variation d’Artichaut, Lard de Colonnata & Fumet de Poisson
Relevé à l'Anguille fumée
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Chevreuil issu de la Chasse
Dos de Chevreuil saisi au Beurre, Papillote de Champignon Shiitaké, Mousseline de Topinambour & Orange
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Poire Williams
Variation autour de la Poire Williams

 
Supplement Food and Wine Agreement or Food and Drink Agreement 40 €
5 glasses of 6 cl wines

 

INSPIRATION MENU IN 7 SERVICES AT 85 €

Escargot d’Alsace & Œuf de Caille Parfait
Cromesquis d'Escargot, Jaune d’Œuf de Caille Parfait, Sponge Cake au Persil,
Purée d'Ail, Noix & Crumble au Cacao
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Espadon aux Saveurs des Iles
Espadon cuit à la Flamme, Noix de Coco & Déclinaison de Pamplemousse
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Saint Jacques de l’Etang de Thau
Saint Jacques Poêlée, Mousseline de Panais au Chocolat Blanc & Bâton de Salsifis.
--------------------------------
Flétan Blanc Sauvage, Lard de Colonnata & Anguille fumée
Flétan rôti, Variation d’Artichaut, Lard de Colonnata & Fumet de Poisson
Relevé à l'Anguille fumée
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Le Ris de Veau
Ris de Veau laqué, Salade de Poire au Vieux Comté & Menthe
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Chevreuil issu de la Chasse
Dos de Chevreuil saisi au Beurre, Papillote de Champignon Shiitaké, Mousseline de Topinambour & Orange
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Poire Williams
Variation autour de la Poire Williams

Supplement Food and Wine Agreement or Food and Drink Agreement 48 €
6 glasses of 6 cl wines
 
Menus in 6 or 7 services, are offered by whole table
The Food and Wine Agreement includes a glass of wine for each dish (excluding dessert).
 
 
All our dishes being made minute,
they ask for patience to reach Pleasure.
 
Allergenic products: lactose (cream butter milk), egg, wheat flour, cornmeal,
nut, hazelnut, almond, seafood, shellfish, fish


All our dishes being made minute, they require patience to achieve Pleasure. If your time is in a hurry, do not hesitate to let us know from the beginning of the service, we will adapt your choice to your availability.

All our dishes (excluding ice cream and sorbets) are homemade, with a special focus on local producers and organic products.
The Chef does not hesitate to move to regional producers to control the quality of products.
Allergenic products: lactose, egg, wheat flour, sesame, lean, langoustine.


Any changes to the menu will be charged € 6 extra

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18 rue du Général Gouraud
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67210 OBERNAI


HOURS

Tuesday to saturday :
12h to 14h & 19h to 21h
Reservations : 03 88 99 38 89
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